Pretraživanje Traži English

Kao najuspješnija velika tvrtka u Virovitičko-podravskoj županiji imamo veliki utjecaj na agrarnu proizvodnju i jačanje gospodarstva. No, želimo biti i odgovoran partner našim zaposlenicima, kupcima, dobavljačima i lokalnoj zajednici jer vjerujemo da samo odgovorno poslovanje u skladu s načelima održivog razvoja može osigurati stabilan rast i razvoj našeg društva. Društvena odgovornost jedna je od temeljnih vrijednosti Viro tvornice šećera.

Društvena odgovornost

Viro u zajednici


Društveno odgovorno poslovanje jedna je od osnovnih vrijednosti i ujedno temelj za aktivnosti Viro tvornice šećera. Zapošljavamo 185 radnika kojima nastojimo osigurati najbolje radne uvjete, a svake godine zapošljavamo i određeni broj pripravnika visoke stručne spreme. Zbog toga, kao i zbog činjenice da surađujemo sa šestotinjak kooperanata, aktivno smo uključeni u gospodarski, obrazovni, kulturni i sportski život virovitičkog kraja, ali i šire.

U želji da doprinesemo kulturnom životu grada Virovitice, ali i cijele Slavonije, pomogli smo djelovanje Kazališta Virovitica te Hrvatskog pjevačkog društva "Rodoljub" iz Virovitice koje okuplja pjevače amatere. Također smo doprinijeli radu Kulturno umjetničkog društva "Tomislav" iz Županje.

Kako bismo dali poticaj razvoju sporta u našoj županiji i šire,  donacijama i sponzorstvima smo pomogli rad nogometnih klubova "Niza" iz Nize, "Borovo" iz Vukovara, "Fešk" iz Ferinčana,  "Otok" iz Otoka te "Tekstilac" iz Zagreba, rukometnog kluba "Viro-Virovitica" i košarkaških klubova "Šećerana" i "HVIDRA" iz Virovitice.

Doprinos ulaganju u obrazovanje dali smo donacijama Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku, Zakladi Agronomskog fakulteta u Zagrebu te sponzorstvom Udruge prirodoslovaca Omega 7. Također, sredstva smo izdvojili za Rotary klub Osijek i za pomoć župi Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Županji. Novčano smo tijekom prošlih godina pomogli i brojnim drugim ustanovama i pojedincima.
No
Novčano smo tijekom prošle godine pomogli i brojnim drugim ustanovama i pojedincima.
NoNovčano smo tijekom prošle godine pomogli i brojnim drugim ustanovama i pojedincima.
     Nova No


Upišite broj 5
Pošalji poruku