Kvaliteta proizvoda je oduvijek bila neizostavni dio poslovne strategije Viro tvornice šećera. Da bismo našim kupcima ponudili vrhunski proizvod, ulažemo u njegovu kvalitetu od prvog koraka – uzgoja šećerne repe, pružajući našim kooperantima stručne savjete, sjeme i gnojivo za njen uzgoj.
Stalnim ulaganjima u modernu opremu i obrazovanje naših zaposlenika osiguravamo proizvodnju po najsuvremenijim metodama poštujući najviše standarde sigurnosti i zdravstvene ispravnosti. A da bismo dodatno potvrdili kvalitetu naših proizvoda odlučili smo uvesti i međunarodno priznate certifikate HACCP i ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, te certifikate za košer i halal proizvode.
Viro tvornica šećera je i prva velika tvrtka u Hrvatskoj koja je certificirala ISO 50001 sustav upravljanja energetskom učinkovitošću. Uvođenjem ove norme, Viro se opredijelio za kontinuirano poboljšanje energetskih performansi u skladu s metodologijom ISO 50001, čime će dugoročno utjecati na vlastitu energetsku efikasnost, smanjenje utroška resursa te smanjenje vlastitog utjecaja na klimatske promjene. U skladu s time, donesena je Politika upravljanja kvalitetom, sigurnošću hrane, okolišem i energijom.
S ciljem sustavnog unaprjeđenja sigurnosti i zaštite zdravlja radnika Viro je donio Politiku zdravlja i sigurnosti.
|