Pretraživanje Traži English

Kao najuspješnija velika tvrtka u Virovitičko-podravskoj županiji imamo veliki utjecaj na agrarnu proizvodnju i jačanje gospodarstva. No, želimo biti i odgovoran partner našim zaposlenicima, kupcima, dobavljačima i lokalnoj zajednici jer vjerujemo da samo odgovorno poslovanje u skladu s načelima održivog razvoja može osigurati stabilan rast i razvoj našeg društva. Društvena odgovornost jedna je od temeljnih vrijednosti Viro tvornice šećera.

Društvena odgovornost

Naši kooperanti

Viro tvornica šećera stalno surađuje s oko 600 kooperanata kojima pruža stručnu i financijsku pomoć. Na taj način kooperanti svakodnevno imaju na raspolaganju savjete 12 inženjera agronomije zaposlenih u šećerani, a osigurano im je financiranje proizvodnje šećerne repe od nabave sjemena, gnojiva i zaštitnih sredstava do vađenja.
 
Svake godine organiziramo i manifestaciju pod nazivom „Dan polja“ kako bismo našim kooperantima predstavili novosti u uzgoju šećerne repe. Na taj im način osiguravamo edukaciju i upoznavanje sa svjetskim trendovima u uzgoju ove zahtjevne kulture. Usvajanjem i primjenom novih znanja naši kooperanti imaju priliku povećati kvalitetu šećerne repe i tako ostvariti veći prihod, a šećerani je uvijek osigurana dovoljna količina sirovine.

Nagradom «Zlatna repa» šećerana svake godine nagrađuje proizvođače repe koji su ostvarili najbolje rezultate. Ovim priznanjem želimo zahvaliti našim kooperantima i partnerima na uspješnoj suradnji, ali i potaknuti zdravu konkurenciju te motivirati proizvođače šećerne repe da svake godine ostvare što bolje proizvodne rezultate.

 

 

Upišite broj 5
Pošalji poruku