Pretraživanje Traži English

Surađujemo s više od 500 obiteljskih gospodarstava poljoprivrednih zadruga i velikih proizvođača repe. Repromaterijale, robe i usluge nabavljamo od domaćih tvrtki, a naši kupci su velike hrvatske i inozemne tvrtke. Moderna oprema za proizvodnju i pakiranje šećera kupljena je u EU, gdje izvozimo i veći dio proizvodnje šećera iz šećerne repe. 

Partneri

Hrvatska

U svom poslovanju Viro tvornica šećera oslanja se na vrlo široki krug domaćih poslovnih subjekata.

U domeni ugovaranja i nabavi šećerne repe Viro surađuje s više od 500 domaćih obiteljskih gospodarstava, poljoprivrednih zadruga i velikih proizvođača repe poput Belja, Fermoprometa, PP Orahovice, DIBA d.o.o. Suhopolje, PZ Čakovca i drugih.

U pripremi proizvodnje šećerne repe Viro ugovara nabavu potrebnih repromaterijala, a pri tome se uglavnom oslanja na domaće dobavljače poput Petrokemije Kutina, Agrokora, Chromos Agro, Hostonski d.o.o., Agrochem Max, Poljoopskrba Zagreb, KWS Sjeme Hrvatska i druge.

Veliki domaći dobavljači roba i usluga još su Hrvatske željeznice, INA, Končar, Hrvatske vode, Hrvatska elektroprivreda, ZM Montag, Đuro Đaković, CKTZ, Bel ambalaža, Bilokalnik, Agrokontrola, Luka d.d. Rijeka, Romić Promet i drugi.


Kao najveći domaći kupci naših proizvoda posebno se ističu Konzum, Podravka, Cedevita i Kraš Zagreb.
 

Upišite broj 5
Pošalji poruku