Pretraživanje Traži English

Kao najuspješnija velika tvrtka u Virovitičko-podravskoj županiji imamo veliki utjecaj na agrarnu proizvodnju i jačanje gospodarstva. No, želimo biti i odgovoran partner našim zaposlenicima, kupcima, dobavljačima i lokalnoj zajednici jer vjerujemo da samo odgovorno poslovanje u skladu s načelima održivog razvoja može osigurati stabilan rast i razvoj našeg društva. Društvena odgovornost jedna je od temeljnih vrijednosti Viro tvornice šećera.

Društvena odgovornost

Naši zaposlenici

Viro tvornica šećera je na kraju 2014. godine zapošljavala 185 radnika. Većina radnika zaposlena je na neodređeno vrijeme. Zbog povećane potrebe za radnicima tijekom kampanje prerade šećerne repe svake se godine dodatno zapošljavaju radnici na određeno vrijeme. Svi radnici imaju ugovore o radu u pisanom obliku i zaposleni su u Virovitici. Većina radnika posao obavlja u tvornici dok pojedini radnici Sirovinskog sektora dio posla obavljaju izvan sjedišta Vira obilazeći kooperante i depoe šećerne repe.

Pri zapošljavanju je uobičajena praksa davanja prednosti lokalnom stanovništvu, osim u slučajevima kada zaposlenici traženih kvalifikacija nisu dostupni u lokalnoj zajednici. 

Upišite broj 5
Pošalji poruku