Pretraživanje Traži English

Ovdje ćete pronaći sve informacije o poslovnim aktivnostima Viro tvornice šećera.

Za dodatne informacije obratite se:
Ana Smoljo 
tel: +385 1 4500 222
e-mail: press@secerana.hr

Mediji

Viro šećer ponovo odabran kao Best Buy

Viro šećer ponovo odabran kao Best Buy


Zagreb, 17. ožujka 2016. – U istraživanju Best Buy Award za 2016/2017, korisnici su ponovo odabrali Viro šećer kao proizvod koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u svojoj kategoriji. Best Buy Award je priznanje koje se dodjeljuje na temelju kvantitativnih istraživanja mišljenja potrošača, provedenima prema strogim međunarodnim normama.
 
Druga po redu Best Buy nagrada posljednje je u nizu priznanja kvalitete i sigurnosti proizvoda dodijeljenih Viro tvornici šećera u posljednje dvije godine. Uz dvije zlatne medalje za kvalitetu Qudal, Viro je nositelj ISO certifikata za upravljanje energetskom učinkovitošću, upravljanje prema standardima sustava kvalitete, sigurnosti hrane i sustavom zaštite okoliša. Uz to, Viro šećer nositelj je halal i košer certifikata.
 
„Stalna ulaganja u unaprjeđenje proizvodnog procesa u segmentu kvalitete i sigurnosti naših proizvoda nužna su kako bismo našim kupcima u Hrvatskoj i Europskoj uniji ponudili najbolji proizvod. Upravo zbog toga su nam priznanja poput Best Buy Award važna, jer putem transparentne metodologije pokazuju da naši kupci prepoznaju kvalitetu naših proizvoda“, istaknuo je Željko Zadro, predsjednik Uprave Viro tvornice šećera.
 
Osim na hrvatskom tržištu, Viro šećer prisutan je i na tržištima Europske unije, gdje šećerana izvozi više od polovice svoje proizvodnje. Ukidanjem proizvodnih kvota u listopadu 2017. godine ukidaju se i izvozna ograničenja te će se virovitički šećer moći izvoziti i u zemlje regije, poput Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije.