Pretraživanje Traži English

Ovdje ćete pronaći sve informacije o poslovnim aktivnostima Viro tvornice šećera.

Za dodatne informacije obratite se:
Ana Smoljo 
tel: +385 1 4500 222
e-mail: press@secerana.hr

Mediji

Viro dobitnik Zlatne plakete


Virovitica, 10. prosinca 2010. – Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Virovitica dodijelila je Viro tvornici šećera priznanje Zlatna plaketa za najuspješnije veliko trgovačko društvo u Virovitičko-podravskoj županiji u protekloj godini.
 
Najprestižnija godišnja nagrada Hrvatske gospodarske komore dodatna je potvrda uspješnog poslovanja Viro tvornice šećera i njenog doprinosa razvoju Virovitičko-podravske županije kao i cjelokupnog hrvatskog gospodarstva.
Od privatizacije 2002. godine Viro šećerana ostvaruje kontinuirani rast poslovanja i dobiti. U proteklih nekoliko godina uloženo je više od 300 milijuna kuna u novu opremu što je virovitičkoj šećerani osiguralo značajno povećanje učinkovitosti proizvodnje i kvalitete proizvoda.
 
«Četvrta Zlatna plaketa potvrda je kontinuiteta uspješnog poslovanja koje je Viro tvornicu šećera učinilo jednim od najvećih izvoznika u prehrambenoj industriji. Međutim, svjesni smo da prostora za daljnji rast i razvoj uvijek ima te naše ambicije sežu daleko preko granica naše regije», izjavio je Ivan Duvnjak, rukovoditelj prodaje u Viro tvornici šećera.
 
Kontinuirana ulaganja edukaciju zaposlenika, modernizaciju pogona i proširenje kapaciteta učinila su tvornicu jednom od najprofitabilnijih tvrtki hrvatske prehrambene industrije, te jednim od najvećih hrvatskih izvoznika