Pretraživanje Traži English

Ovdje ćete pronaći sve informacije o poslovnim aktivnostima Viro tvornice šećera.

Za dodatne informacije obratite se:
Ana Smoljo 
tel: +385 1 4500 222
e-mail: press@secerana.hr

Mediji

Reagiranje na članak objavljen u Poslovnom dnevniku 6. ožujka 2015.

OBAVIJEST
 
Predmet: Reagiranje na članak pod naslovom „Pipunić popustio i pristao prodati šećeranu Zadri“ objavljen u Poslovnom dnevniku 6. ožujka 2015.
 
Poštovani,
Dana 6. ožujka 2015. godine objavljen je u Poslovnom dnevniku članak autorica B. Babić i M. Brnić u kojem se između ostalog navodi kako je „postignut temeljni dogovor pregovarača oko prodaje Tvornice šećera Osijek i konsolidiranja hrvatske šećerne industrije te da se očekuje formalno stavljanje potpisa na ugovor do konca ožujka, najkasnije prvom tjednu travnja“.

Viro tvornica šećera d.d., kao odgovoran poslovni subjekt, o čijem se poslovanju sve važne obavijesti mogu doznati putem Zagrebačke burze, svakodnevno obavlja brojne razgovore s brojnim poslovnim partnerima gdje se razmatraju razne opcije mogućeg unapređenja poslovanja Društva.
U tom je smislu u prethodnom razdoblju u tim poslovnim razgovorima jedna od tema bila i konsolidacija šećerne industrije u Republici Hrvatskoj za koju postoji obostrani interes, posebice u svjetlu poslovanja na zajedničkom europskom tržištu nakon ulaska RH u EU.
Viro tvornica šećera d.d. će o svim značajnim informacijama vezanim za svoje poslovanje pravodobno obavijestiti javnost.
 
Uprava Viro tvornice šećera