Pretraživanje Traži English

Viro proizvodi konzumni bijeli šećer te pasterizirani tekući šećer u prvom redu za industriju bezalkoholnih pića. Da bismo maksimalno iskoristili šećernu repu, proizvodimo i suhi briketirani repin rezanac koji pripada kategoriji visokokvalitetne stočne hrane i melasu, koja se koristi u industriji alkohola i kvasca.

Proizvodi

Viro tvornica šećera sklopila ugovor o kupnji opreme sa šećeranom iz slovenskog Ormoža

Viro tvornica šećera sklopila ugovor o kupnji opreme sa šećeranom iz slovenskog Ormoža

Virovitica, 30. svibnja 2007. – Viro tvornica šećera sklopila je ugovor o kupnji opreme s Tovarnom sladkorja d.d. iz Slovenije. Kupljena će oprema osim potpune amortizacije  tvornice omogućiti i povećanje kapaciteta proizvodnje za oko 30%.

Korištenjem nove opreme u Viro tvornici šećera proizvodnja će bijelog šećera porasti za 100 tona dnevno, odnosno proizvodit će se 850 tona šećera dnevno umjesto lanjskih 750 tona. Kako je Tovarna sladkorja d.d. već ranije ove godine prestala s proizvodnjom, s realizacijom ugradnje novo kupljene opreme započet će se odmah dok se završetak procesa planira za 2009. godinu. Odluka o kupnji ove opreme najavljena je konferenciji za novinare održanoj 2. travnja na Zagrebačkoj burzi.

Upišite broj 5
Pošalji poruku